Dialooglunch 2 oktober

Dialooglunch 2 oktober

Op 2 oktober organiseert ‘Dit vind ik ervan!’ een dialooglunch voor bestuurders om met elkaar in gesprek te gaan over ‘Dit vind ik ervan!’.

‘Dit vind ik ervan!’ is vier jaar geleden ontwikkeld in de gehandicaptenzorg en sindsdien steeds verder doorontwikkeld in de drie varianten waarmee de ervaring van alle clienten onderzocht kan worden. Inmiddels hebben de vijf partners Philadelphia, Siza Middin, Gemiva en ’s Heeren Loo een belangrijke stap gezet voor de toekomst van de aanpak en haar gebruikers: eind juni is een coöperatieve vereniging opgericht waarmee de aanpak zelfstandig doorgaat. Inmiddels maken 28 organisaties gebruik van de aanpak, voor ongeveer 35.000 cliënten met minstens even zoveel medewerkers.

Tijdens deze lunch staan we stil bij de aanpak zelf, en vieren de mijlpaal van de verzelfstandiging. Mocht u zich hiervoor nog willen aanmelden, klik dan hier.


Siza gebruikt cookies niet voor commerciële doeleinden en ook niet voor analyse van individuele bezoekers. Meer informatie Sluiten